Mijn muziek

De wereld van muziek is mijn wereld, mijn dagelijkse werkelijkheid en mijn passie. Ik ben er elke dag mee bezig en het is een boeiende ontdekkingsreis zonder einde. Meestal met plezier, maar soms ook met de frustratie van het zoeken en van het creëren.

Mijn muziek is een combinatie tussen verschillende stijlen. Ik ben begonnen met het schrijven van rockmuziek met Griekse teksten. Daarna heeft de band NOE, met een funky stijl, invloed gehad op mijn verdere muziek. De laatste jaren ben ik vooral op zoek geweest naar de verbinding tussen pop-rock en traditionele Griekse muziek. Het resultaat is de CD ‘This beautiful dream’.

Nu ben ik bezig met een nieuwe uitdaging: ik probeer een verbinding te zoeken tussen de klankkleur van de Griekse muziek in combinatie met het karakter van de Nederlandse taal.

Veel luisterplezier!!

Het begrip ‘verbinding’ is een thema dat terug te vinden is in mijn composities. In mijn repertoire is de verbinding te vinden tussen diverse Griekse muziekstijlen en tussen traditionele en moderne Griekse muziek. Sinds een paar jaar heb ik ook nederlands-talige nummers in mijn repertoire opgenomen. Voor mij is het een logische stap geweest; het gaat meer om de kleur van de muziek dan om de taal.